Karosszéria javítás

Keressen minket! (+36 20 378 19 31)

Karosszéria javítás, karosszéria javítás árak, karosszéria javítás Budapest


A karosszéria javítás már egész iparággá fejlődött, ami nem is csoda, hiszen az utakon futó autók száma jócskán megsokszorozódott, nem különben a kisebb nagyobb baleseteké, melyek során az autók különböző mértékben sérülnek. Ezek lehetnek kisebb horpadások, repedések és egészen komoly, nagy sérülések is, melyeket mind javítani kell. Ehhez társul az idő vasfoga, mely megeszi a fémet nem kevés bosszúságot okozva ezzel az autó tulajdonosának. Nem beszélve arról, ha a korrózió a tartóelemeket, gerendákat, felfüggesztési pontokat támadja meg. Ezekben az esetekben az autó azon túl, hogy megbukik a műszaki vizsgán, gyakorlatilag életveszélyessé is válhat. Karosszéria javítás Budapest környékén

Ezeknek a problémáknak az orvoslásért, karosszéria javításért forduljon hozzánk bizalommal. Nagy szakértelemmel és megfelelő eszközparkkal rendelkezünk ahhoz, hogy akár a kisebb-nagyobb karosszéria javításokat akár a „műtétszerű” beavatkozásokat is elvégezzük, legyen az karosszéria húzatás, elemcsere, főbarab-csere, behegesztés, lemezelés.

Karosszéria javítás árak kedvezően. Karosszéria javítás Budapest


Azt kell mondani, hogy ma már sajnos nem mindegy milyen karosszéria javítás szolgáltatással foglalkozó műhelyet választ az ember, a konkurencia éppen olyan nagy, mint a trehányság és a nemtörődömség. Sok helyen alvázvédő alkalmazásával felületileg eltüntetik a problémákat, hogy azok ne legyenek láthatóak, ügyes gletteléssel és ráfestéssel operálnak,hogy mihamarabb kész legyen a végeredmény. Az ügyfél biztonsága és megelégedettsége sok helyen sajnos másodlagos. Mi fémmel dolgozunk és hegesztünk, nálunk nincs „purhab” és hókuszpókusz, hiszen számunkra az első az ügyfél és az Önmegelégedettsége, kényelme és bizalma.


Nem tudja, hogy egy közlekedési baleset után mit kell tennie, mi a legjobb megoldás Önnek? Mi segítünk! Irodánkban kényelmesen, egy helyen kitöltheti a biztosítási ügyintézéshez szükséges összes papírt, mi pedig segítünk Önnek a lehető leghatékonyabban megtenni ezt. Az összes biztosító társasággal vállaljuk a kárfelvételt, és a kárrendezés teljes folyamatát elintézzük. 


Nagyon sok olyan karosszéria javítással találkozunk, amik nem mondhatóak megbízhatónak. Ezzel szemben a mi cégünkben 100%-ig megbízható. Megoldjuk egy helyen, minden problémáját és nem kell a biztosítókkal sem hosszú ideig veszekedni. Cégünk minden biztosító társasággal vállalja a kárfelvételt és kárrendezést is! Karosszéria javítás Budapest, Vecsés, Gyál, Gyömrő, Üllő, Monor  körzetében.

Karosszéria javítás árak nálunk a legkedvezőbbek! Karosszéria javítás árak felől érdeklődjön elérhetőségeinken!

Karosszéria javítás árak, karosszéria javítás Budapest
Karosszéria javítás Budapest körzetében, megbízható szakemberekkel. Karosszéria javítás árak kedvezően.

Blog

Személyautók és kis teher gépjármű karosszéria javítás. Teljes körű kárügyintézés, kárfelvétel. Kisebb karosszériai sérülések javítása. Horpadások, karcolások, horzsolások szakszerű, gyors javítás. Kőfelverődések javítása. Korrodálások, rozsdásodások megelőzése, javítás, vizsgára való felkészítés. Karambolos, balesetet szenvedett járművek karosszéria javítása (elemek kikalapálásával, cseréjével, húzató pados javítással).Hő kamrás fényezés.Szélvédők, ablaküvegek,oldalüvegek cseréje.Optikai tuning alkatrészek szakszerű felszerelése, leszerelése, fényezése (spoiler-ek, kopoltyúk,szárnyak, tükrök, lámpák, díszlécek, neonok stb.).Egyedi karosszériai ötletek megvalósítása, kivitelezése.

Bővebben...