Fényezés hőkamrában

Keressen minket! (+36 20 378 19 31)

Autófényezés, Autófényező, autófényezés Budapest, autófényezés árak


Autófényezés Budapesten és Pest megyében kedvező árakon, rugalmas feltételekkel. Egyedi ajánlatért kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szakembert találni akiben megbízik, esetleg még a kárrendezésben is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.

Márkaszervizekhez képest kedvezőbb árakon, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. Teljes autófényezés igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen díjmentes ajánlatot!

Senki nem tagadja, hogy autóvásárlásnál a jó műszaki paramétereken kívül fontos szerepet játszik a színválasztás is. Használt autók esetében pedig az autófényezés minősége, milyensége.

Az autófényezés ma már nem eldugott műhelyek sziszifuszi tevékenysége, hanem nagy szakképzettséget és komoly szakmai felkészültséget kívánó külön iparág. Az autófényezés hőkamrában történik.

Lehet szó kőfelverődések javításáról, vagy autók karosszériájának komplett autófényezéséről nagyon fontos a technikai felszereltség és a humán erőforrás megfelelő képzettsége egyaránt. Cégünknél mind a kettőt megtalálja.

Az autófényező munkákat hőkamrában végezzük, hogy a végeredmény tartós, tökéletes, pontos és időtálló legyen. Autófényező profiktól.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy autó nyújtotta esztétikai élményt elsősorban az autófényezés adja meg, ezért a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk, magas színvonalon.

A színek kiválasztását mindig az adott autó gyártójának és az adott autó színkódjának megfelelően végezzük el.

Nem adunk ki a kezünkből fél munkát. A javításokat pontosan végezzük el és az esztétikai szempontokat figyelembe véve akár az egész elemet újrafényezzük, lakkozzuk, hogy az jottányit se üssön el az autó többi karosszéria elemének színétől, fényétől.

Autófényező, autófényezés Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk minden probléma megoldásában szem előtt tartva a két talán legfontosabb dolgot, miszerint munkánkkal segítünk megőrizni autója értékét és állapotát egyaránt.

Autófényezés árak nálunk a legkedvezőbbek! Autófényező, autófényezés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Autófényezés árak Budapesten
Autófényezés Budapesten több éves tapasztalattal. Autófényező, autófényezés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Blog

Autófényezés, karosszéria javítás kompromisszumok nélkül? Igen, lehetSajnos bármennyire szeretnénk, az autónk – akármennyire is vigyázunk rá - egy idő után biztosan nem lesz hibátlan külsejű, előbb-utóbb itt-ott javításra fog szorulni.Nem csak akkor kell sérülésre gondolni, ha balesetet szenvedünk az autónkkal, ugyanis az autónk ugyanúgy kopik, mint bármelyik más használati eszközünk.Hathat rá a korrózió, de egy kavicsfelverődés vagy jégkár is okozhat szépséghibákat az autónk külsejében. Ezek az apró hibák nem feltűnőek, de egy idő után már sokkal szembetűnőbbé válnak.Ráadásul az apróbb sérülések a téli időjárás hatására sokkal rosszabb állapotba kerülhetnek.Ha valaki vissza szeretné kapni az autója eredeti külsejét, akkor célszerű profi karosszéria lakatos és autófényező segítségét igénybe vennie.

Bővebben...

Autófényező feladatai és az autófényezés folyamatai. A gépjármű tisztítása, szilikonos olaj, kátrány és egyéb szennyeződések eltávolítása, fólia díszléc ragasztó eltávolítása. Karambol által megsérült idomok javítás utáni alváz és üregvédelme, kőfelverődés elleni védelem teljes visszaállítása, vagy javítása. Zsír- és pormentesítés, oxidmentesítés után a sérült felületet durva szemcse méretű koronggal csiszolja elő mellyel eltávolítva a régi sérült festékréteget, és megfelelő tapadást biztosít a következő fázisban felhordott kittnek. A részelem fényezést csak a karosszéria elem szélén, sarkán célszerű elvégezni a belefújt ködhatár mérete miatt. Autófényezés Budapesten és országosan. Autófényezés árakról érdeklődjön bátran kollégáinknál

Bővebben...