autófényezés

Autófényezés, karosszéria javítás kompromisszumok nélkül?

Autófényezés, karosszéria javítás kompromisszumok nélkül? Igen, lehet

Sajnosbármennyire szeretnénk, az autónk – akármennyire is vigyázunk rá - egy idő utánbiztosan nem lesz hibátlan külsejű, előbb-utóbb itt-ott javításra fog szorulni.

Nem csak akkor kell sérülésre gondolni, ha balesetet szenvedünk az autónkkal,ugyanis az autónk ugyanúgy kopik, mint bármelyik más használati eszközünk.

Hathat rá a korrózió, de egy kavicsfelverődés vagy jégkár is okozhatszépséghibákat az autónk külsejében. Ezek az apró hibák nem feltűnőek, de egy idő után már sokkal szembetűnőbbéválnak.Ráadásul az apróbb sérülések a téli időjárás hatására sokkal rosszabbállapotba kerülhetnek.

Ha valakivissza szeretné kapni az autója eredeti külsejét, akkor célszerű profi karosszéria lakatos és autófényező segítségét igénybe vennie.

Az autófényezést mindenképpen meg kell előznie autójavításnak és karosszéria javításnak, ha pedig jégütés miatt vannak a sérülések, akkor pedigakár jégkár javításra is szükség lehet.

Az igaziprofi autófényező festőkamrával rendelkezik. Egy extrákkal felszerelt fényezőés szárító fülkében fényezett autó akár gyári állapotúvá is varázsolható.

Ugyanis olyan körülmények vannak benne megteremtve, hogy a festék biztosan nemfolyik meg a száradás alatt, sőt a szálló porszemcsék sem piszkítják össze amakulátlan simaságú felületet.

Persze nem elég a profi műhelykörülmény, hanemaz is fontos, hogy az autófényező szakember maga is profi legyen, ismerje éstartsa be a munkafolyamatok sorrendjét, mindig tartsa szem előtt a kamra használatánakszabályait és viseljen védőfelszerelést is.

Kárfelvétel és kárügyintézés itt!


Több mint 10 éve az Ön szolgálatában!

Hívjon bizalommal!

+36 20 378 19 31

2019. 05. 06. 14:39